Eceabat'ta Hizmet Içi Eğitime Katılan Personele Sertifika Verildi

ÇANAKKALE (A.A) - Eceabat'ta düzenlenen hizmet içi eğitime katılan Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi personeline sertifika verildi.

ÇANAKKALE (A.A) - Eceabat'ta düzenlenen hizmet içi eğitime katılan Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi personeline sertifika verildi.

Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi Müdürlüğü ile Eceabat Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen "İş güvenliği ve işçi sağlığı ile meslek etiği, iş ve sosyal hayatta iletişim" konulu eğitime 54 personel katıldı.

Tanıtım Merkezi Müdürü Ayla Varlık, sertifika töreninde, eğitim sürecinin planlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Müdürü Ozan Hacıalioğlu ise Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi'nin uzak diyarlardan gelen ziyaretçiler için önemli bir kapı olduğunu belirterek, "Bu kapıda ne kadar iyi hizmet sunarsak bizler için sonsuzluğa koşan atalarımıza da hizmet etmiş olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından personele sertifikaları dağıtıldı.

Törene, Belediye Başkanı Kemal Dokuz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sinan Okumuş, İlçe Emniyet Amiri Yasin Pala, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Turna ile davetliler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: