Eceabat'ta Sünnet Şöleni Yapıldı

ÇANAKKALE (A.A) - Eceabat'ta sünnet şöleni yapıldı.

ÇANAKKALE (A.A) - Eceabat'ta sünnet şöleni yapıldı.

Eceabat Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, muhtarlıkların işbirliğiyle düzenlenen şölen kapsamında, yaşları 4 ile 8 yaş arasında olan 14 çocuk geçen hafta Çanakkale Devlet Hastanesi'nde sünnet ettirildi.

Çocuklar bugün Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelip, Belediye Başkanı Kemal Dokuz, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Şenay Karaman ile aileleriyle eğlendi.

Çocuklara şeker dağıtan Belediye Başkanı Dokuz, göreve geldiklerinden bu yana 2. sünnet şölenini gerçekleştirdiklerini belirterek, "İmkanı olan olmayan her vatandaşımıza çocuklarını sünnet yaptırmaları konusunda duyuru yaptık. Yatağından giyimlerine kadar bir sünnet çocuğunun ne ihtiyacı varsa her şeyi tamamladık" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Bülent Ersöz / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: