Eceabat'tan Kısa Kısa

  Eceabat Belediyesi tarafından oluşturulan park ve yeşil alanlarda bu yıl 19 bin 840 çiçek ve bin ağaç toprakla buluşturuldu.

Eceabat Belediyesi tarafından oluşturulan park ve yeşil alanlarda bu yıl 19 bin 840 çiçek ve bin ağaç toprakla buluşturuldu. Belediye Başkanı Kemal Dokuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede ağaçlandırma ve çevre düzenlemeleri çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. İlçe merkezi ve yol kenarlarına ağaç dikimi yaptıklarını anlatan Dokuz, "İlçemizde bulunan bin 300 metrekarelik Çamburnu parkını yeniledik. 3 bin metrekarelik Mehmetçik Parkı'nı yeni baştan düzenledik. Kemal Paşa Mahallesi'nde gelen talepler doğrultusunda 50 metrekarelik bir alanda park çalışmasına başladık. Çocuklarımız için her mahalleye yeşil alanlar parklar oluşturuyoruz" dedi. -Belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu kapsamında Eceabat Belediyesi tarafından eğitim düzenlendi. Tehlike ve riskleri önceden görebilme, proaktif yaklaşımla acil durumlar için hazırlıklı olma, istenmeyen durumların önlenmesi ve kayıpların maddi ve manevi olarak azaltılması gibi konuların anlatıldığı eğitim Halk Eğitim Merkezi'nde yapıldı. Halk Eğitim Merkezi'nde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Cihat Özen tarafından gerçekleştirilen eğitimde çalışan personeli korumak ve iş yerinde işletme güvenliğini sağlamak çalışanların, iş yerinde iş kazası ve meslek hastalıkları gibi olumsuz koşullardan korunmasıyla, beden ve ruh bütünlükleri açısından rahat ve güvenli bir ortamda çalışmaları konuları ele alndı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: