Ecevit Keleş “Belediyenin kapılarını halka açacağız”

CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ecevit Keleş, sabah namazında başladığı Hendek İlçe ziyaretinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı.

Sabah namazında

Sabah namazını Hendek Büyükcami’de kılan Ecevit Keleş’e Hendek ziyaretlerinde CHP Hendek İlçe Başkanı Yaşar Atik,CHP Hendek Belediye Başkan Adayı A.Selami Karakadı, CHP Sakarya İl Saymanı Gülhan Cehiz, CHP Sakarya Kadın Kolları Başkanı Fusun Çetin, il kadır kolları ve il gençlik kolları üyeleri de eşlik etti.

Merkezden ibaret değil

CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ecevit Keleş, Hendek İlçe merkezinde esnaf ziyaretlerinin yanında Hendek İlçe pazarını da gezdi. Pazarcı esnafı ile sohbet eden Ecevit Keleş, esnafların sorunlarını dinledi. Büyükşehir belediye başkanının her zaman, her şartta halkla iç içe olması gerektiğinin altını çizen Ecevit Keleş, “Büyükşehir belediye başkanlığı sadece Sakarya merkezden ibaret değil. Büyükşehir sınırları içerisinde kalan tüm ilçeler, en ücra köylere kadar hizmet boynumuzun borcu. Biz hizmet için yola çıktık. Sakarya’nın her köşesine bizimle birlikte özlediği hizmetlere kavuşacak. Bizde bölge ve insan ayrımı yok. Herkes eşit hizmet alacak” dedi.

Reklam
Reklam

24 saat açık

Hendek halkının oyuna talip olduğunu söyleyen CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ecevit Keleş, “Seçimden seçime hatırlanan belediyecilik hizmeti bizim kitabımızda yazmaz. Vatandaşın sorunu bizim sorunumuz, vatandaşın üzüntüsü bizim üzüntümüzdür. Göreve geldiğimiz günden itibaren belediyenin kapılarını vatandaşlarımıza sonuna kadar açacağız. Başkanlık makamının kapısı hiçbir zaman kapılı olmayacak, o kapı 24 saat vatandaşa açık kalacak” şeklinde konuşarak, Hz Ömer adaletiyle hizmet vereceklerini yeniledi.

Huzur evi ziyaret

Ecevit Keleş ve beraberindeki partililer, Hendek Huzurevi’ni de ziyaret ederek, Huzurevi’nde barının yaşlılarla sohbet edip, dertleştiler. Ecevit Keleş’in Hendek ziyareti gece geç saatlere kadar sürdü.

Hikmet Metin Çavdar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: