Ecevit Keleş’in de katıldığı, CHP’nin Karapürçek adayı Güngör

Karapürçek Neşe Pınarı eski Mahalle Muhtarı Celal Güngör,

CHP Karapürçek Belediye başkan adayı oldu. CHP Karapürçek İlçe Merkezinde Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ecevit Keleş’in de katıldığı program da, İlçe Başkanı Ekrem Eren adaylarının Celal Güngör olduğunu açıkladı.

İnancımız tam

İlçe yönetim kurulunun yanında bir grup partilinin de katıldığı programda konuşan CHP Karapürçek İlçe Başkanı Ekrem Eren, “Porsuklar eski muhtarımız Celal Güngör, partimizin belediye başkan adayıdır. Kendisi muhtarlığı döneminde başarılı hizmetlere imza atmıştır. Aynı zamanda Karapürçek halkı tarafından sevilen bir iş adamıdır. Seçimlerde büyük başarı sağlayacağına inancımız tamdır” dedi.

Reklam
Reklam

İktidara yürüyüşü

CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ecevit Keleş ise Celal Güngör ile Karapürçek’te CHP’nin iktidar olacağını belirterek, “Celal Güngör Karapürçek’in sevilen ailelerinden, tam bir halk adamı. Karapürçek halkı, içlerinden olan Celal Güngör’e sahip çıkacağına inanıyorum. Tüm ilçe ve beldelerde halkın içinden gelen, halk adamları ile belediyelere talibiz. Halk kendini anlayan, isteklerini bilen, kendisiyle dertlenen, kendisiyle gülen başkanları yönetimde görmek istiyor. İşte o adaylar, CHP kadrolarında. Yerel seçimler, CHP’nin iktidara yürüyüşü olacak” şeklinde konuştu.

Modern ilçe

CHP Karapürçek Belediye Başkan adayı Celal Güngör de, Karapürçek’i köy görünümünden kurtaracak, modern, çağdaş bir ilçe yapmak için aday olduğunu belirterek, “Karapürçek’e hak ettiği hizmetleri alacak” dedi.

Hikmet Metin Çavdar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: