Ecevit, Tuzla'ya özel uçakla gidecek

ANKARA (İHA) - Başbakan Bülent Ecevit, siyasilere uygulanan seçim yasakları nedeniyle Ankara dışındaki son mitingi olan Tuzla mitingine gitmek üzere özel uçak kiraladı.

Başbakan Ecevit daha önce başbakanlığa ait Ata uçağını kullanıyordu. Başbakan Bülent Ecevit, 27 Ekim Pazar günü İstanbul Tuzla'da, Ankara dışındaki son mitingini gerçekleştirecek. Daha önceki gezilerinde başbakanlığa ait Ata uçağını kullanan Ecevit, seçim yasakları nedeniyle Tuzla gezisi için altı kişilik özel bir uçak kiraladı. Daha önceki gezilerinde beraberinde basın müşaviri Cem Avcı, TRT ve Anadolu Ajansı muhabirlerini de götüren Başbakan Ecevit, bu gezisinde uçağın kapasitesinin yeterli olmaması nedeniyle Basın Müşaviri'ni, TRT ve Anadolu Ajansı muhabirlerini götürmeyecek. Bu gezide Ecevit çiftine korumaları ve Ecevit'in doktoru Mücahit Pehlivan eşlik edecek.

Reklam
Reklam

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na inecek olan Ecevit, buradan Tuzla'ya hareket ederek saat 15.00'te halka hitap edecek ve aynı gün Ankara'ya dönecek. Başbakan Bülent Ecevit'in son mitingini Ankara'da yapması bekleniyor.