Ecevit’in Aracı Satılığa Çıkartıldı

Merhum Başbakan Bülent Ecevit’in makam aracı olarak kullandığı BMW marka zırhlı araç, Ankara’da bir oto...

Merhum Başbakan Bülent Ecevit’in makam aracı olarak kullandığı BMW marka zırhlı araç, Ankara’da bir oto galeride 38 bin 500 liraya satılığa çıkartıldı.

1999 yılında partisinin İstanbul İl Teşkilatı tarafından merhum Başbakan Bülent Ecevit’e hediye edilen BMW marka zırhlı makam aracını ihaleden alan Doğan Aktaş isimli galeri sahibi, binmeye kıyamadığı aracı satılığa çıkarttı. 1 yıl önce satın aldığı aracı daha çok Rahşan Ecevit’in kullandığını söyleyen Doğan Aktaş, ben aracı aldığımda haberim yoktu, daha sonradan Ecevit’e ait olduğunu öğrendim. Bir dönem araca bindim. Ailemle birlikte bir ziyaretten dönerken yolda güvenlik önlemi alan polis arkadaşlar selam verdiler. O an aracı satmaya karar verdim” dedi.

Reklam
Reklam

Plakası, merhum Başbakan Bülent Ecevit ve Rahşan Ecevit’in isimlerinin baş harflerinden oluşan 34 RBE 99 plakalı zırhlı araçta her türlü konforun bulunduğunu söyleyen Aktaş, “Buzdolabından çelik zırha, koltuk ısıtmalarından televizyonuna kadar her şeyi var. Aracın hiç kazası yok. Yurtdışından araca talip olanlar var. Özellikle Arap ülkelerinden isteyen var ama ben yurtdışına satmak istemiyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: