Eczacı Odası Resim Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllerine Kavuştu

Adana Eczacı Odası tarafından '14 Mayıs Eczacılık Haftası' etkinlikleri kapsamında liseler arasında düzenlenen 'Yaşamımızda Eczacı...

Adana Eczacı Odası tarafından '14 Mayıs Eczacılık Haftası' etkinlikleri kapsamında liseler arasında düzenlenen 'Yaşamımızda Eczacı ve Eczanenin Önemi' konu resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, yaptığı açıklamada, bu yıl ikincisi yapılan resim yarışmasını geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Özkan, "İlaç, eczacı ve eczane günlük yaşamımızda olduğu kadar insanlık tarihinde sağlıklı yaşamın en önemli konusudur. Adana Eczacı Odası olarak Mayıs Eczacılık Haftası ile ilgili olarak bilinç oluşturma ve gençlerin sanatsal çabalarını desteklemek amacıyla liseler arasında bir resim yarışması düzenledik." dedi. Özkan, dereceye giren resimleri kartpostal olarak kullanacaklarını da kaydetti.

Reklam
Reklam

Yarışmada dereceye giren Çukurova Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri Emre Dağ, Kaan Dağtekin, İnan Özyıldız, Faruk Çelik, Mehmet Ali İlhan ile TOKİ Sarıçam Anadolu Lisesi öğrencisi Sena Özcan’a ödüllerini, Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: