Eczacılardan Vali Coş'a Ziyaret

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, 14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında Adana Eczacılar Odası...

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, 14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında Adana Eczacılar Odası Başkanı Ersun Özkan ile yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Vali Coş, eczacıların sağlıkta önemli görevleri olduğunu ifade ederek tüm eczacıların gününü kutladığını söyledi. Coş, eczacıların etkinliklerine destek vereceğini de sözlerine ekledi.

Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, kutlamaları bir gün ile sınırlı tutmadıklarını, etkinlikleri 7-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Eczacıların 2008 yılında bir anaokul yaptırıp Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devrettiklerini, Adana'da bir dizi mesleki, kültürel ve sosyal etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden Özkan, kutlama etkinlikleri kapsamında; ilaçta reklam konulu panel, gazeteci yazar Uğur Dündar'ın katılımı ile 'Türkiye'de Gazetecilik' konulu konferans ve Sosyal Güvenlik Kurumu işbirliğiyle 'E-Reçete ve Avuç İçi Damar Okuma Sistemi' konu panel düzenlediklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: