Eda Akkaya kimdir? Survivor'a veda etti

Survivor'ın dün akşamki eleme gecesinde hüsrana uğrayan isim Eda Akkaya oldu. Sivri diliyle tanınan Eda Akkaya'nın hayatı merak konusu oldu. Peki Eda Akkaya kimdir? İşte detaylar!

Haftada beş gün ekrana gelen gelen Survivor'ın 22 Mart günü ekrana gelen bölümünde Ünlüler takımı konseye gitti, Eda Akkaya elenen isim oldu. Yılmaz Morgül, Yunus Günçe ve Nagihan Karadere ile konseye çıkan Eda Akkaya, diğer üç isimden daha az sms oyu aldığı için Survivor'a veda etti. Ada macerası kısa süren Eda Akkaya, veda konuşmasında "İyi ki Survivor'a gelmişim, iyi ki bu deneyimi yaşamışım, iyi ki bu kadar güzel insanları tanımışım. Bir tane abi edindim Yunus, bir tanede abla edindim Tuğba. Her şey çok güzel benim için. Geldim, denedim, savaştım ve yaşamaya çalıştım ve şimdi benim için bitti. Buraya kadarmış" ifadelerini kullandu.

Survivor'a veda eden ismin belli olması ardından pek çok kişi "Eda Akkaya kimdir?" sorusuna yanıt aradı. İşte Survivor'ın hırç tavırları ve yorumlarıyla dikkat çeken eski yarışmacısı Eda Akkaya'nın hayatı!

EDA AKKAYA KİMDİR?

8 Kasım 1990 tarihinde, İstanbul'da doğan Eda Akkaya, uzun süre jimnastikle ilgilenmiştir. Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra kariyerine oyunculukla devam eden Eda Akkaya, Gürkan Uygun'un başrolünde yer aldığı Kaçak dizinde boy göstermiştir. Ayrıca İlişki Durumu Karışık, Çeyrek İle Zeyrek, Üç Arkadaş, Ankara'nın Dikmeni, Kahireli Palas, Bugünün Saraylısı ve Tut Sözünü gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.