Edebali Kültür Ve Araştırma Derneği'nden, UNİTİMSAH Temsilcilerine Iftar

 BİLECİK (AA) - Edebali Kültür ve Araştırma Derneği, Üniversiteli Bursasporlar Derneği (UNİTİMSAH)) Bilecik temsilciliği ile çevre illerden gelen UNİTİMSAH temsilcilerine iftar verdi.

BİLECİK Bilecik temsilciliği ile çevre illerden gelen UNİTİMSAH temsilcilerine iftar verdi. Şeyh Edebali Türbesi'nde düzenlenen etkinlikte, Edebali Kültür ve Araştırma Derneği'nin vakıflaştırılmasına ilişkin çalışmaların sürdüğünü aktaran Dernek Başkanı Arif Durmuş, Bilecik'te birlik ve beraberliğin devamı, huzur ve dayanışma ortamının sürdürülmesi için gençlerle bir araya gelmeye devam edeceklerini bildirdi. Bilecik'te iftarda bir arada olmanın kendilerini mutlu ettiğini dile getiren UNİTİMSAH temsilcileri de Durmuş'a teşekkür ederek, tüm islam aleminin ve Bursaspor camiasının ramazan ayını kutladı. İftarın ardından, Edebali Kültür ve Araştırma Derneği binasında bir süre sohbet eden davetliler, Bursaspor'un, Borussia Dortmund ekibiyle oynadığı hazırlık müsabakasını izledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: