"Edirne 1. Kadın Doğum Günleri" Kongresi

EDİRNE (AA)  - Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi  Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nın  “Edirne I. Kadın Doğum Günleri” düzenledi.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nın “Edirne I. Kadın Doğum Günleri” düzenledi. Kongre Başkanı ve Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Füsun Varol, Balkan Kongre Merkezi'nde kongrede serviks kanseri tedavisinde yeni yaklaşımlar, robotik cerrahide kişisel deneyimler, HPV aşısı konusunda gelişmelerle ameliyathaneden canlı yayını da içeren laparoskopik girişimler yer alacağını söyledi. Prof.Dr. Sinan Berkman, Doç.Dr. Fatih Göçer, Prof.Dr. Petek Kaplan ve Prof.Dr. Önay Yalçın’ın konuşmacı olarak yer aldıkları kongrede,ameliyat görüntüleri canlı yayınla salona aktarıldı. Kongre, bildirileri sunumlarının ardından sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: