Edirne Barosunun 270 Ci Avukatı Yemin Ederek Göreve Başladı

Edirne Barosunun 270. ci avukatı yemin edip cübbe giyerek göreve başladı. 2009 yılı...

Edirne Barosunun 270. ci avukatı yemin edip cübbe giyerek göreve başladı. 2009 yılı Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Mehmet Dayanç avukatlık mesleğine başlamanın mutluluğunu ailesi ve meslektaşlarıyla paylaştı. Mehmet Dayanç'la birlikte Edirne Barosu avukat sayısı 270'e erkeklerde de 196'ya ulaştı.

Stajını Uzunköprü'de Av. Şevki Algül'ün yanında yapan Mehmet Dayanç için Edirne Barosu'nda yemin töreni düzenlendi. Edirne Barosu eski başkanlarından ve Staj Eğitim Komisyonu Başkanı Av. İbrahim Karakoç ve avukatların hazır bulunduğu törende konuşan Edirne Baro Başkanı Avukat Ahmet Uludağ, "Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirip, baromuzda meslektaşlarımızdan Şevki ağabeyimizin yanında stajını tamamladı. Avukatlık ruhsatı almaya hak kazandı. Bugün yeminini yaptırıp baromuza kayıtlı 270'nci avukat olarak meslektaşımız olarak aramıza katılacak. Kendisine başarılar diliyorum" diyerek yeminini ettirdi.

Reklam
Reklam

Mesleğe başlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşayan Dayanç, heyecanını ailesi, ve meslektaş büyükleri ve arkadaşlarıyla paylaştı. Törende ağabeyi Suat Dayanç, yeğenleri Büşra ve Yasin de Dayanç'ı yalnız bırakmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: