Edirne Basketbol Taraftarları Derneği’nden İmza Kampanyası

Olin Edirne Basketbol Takımı’nın Doğuş Holding’e satılacağı iddiaları üzerine sosyal medyada örgütlenen taraftarlar, eylemlerini sokağa...

Olin Edirne Basketbol Takımı’nın Doğuş Holding’e satılacağı iddiaları üzerine sosyal medyada örgütlenen taraftarlar, eylemlerini sokağa taşıdı. Edirne Basketbol Taraftarları Derneği, kentin en işlek bölgelerinden biri olan Saraçlar Caddesi’nde stant açarak takımlarının satılmaması için imza topladı.

Edirne Basketbol Taraftarları Derneği yönetimi tarafından öğlen saatlerinde Saraçlar Caddesi’nde açılan standa Edirneliler yoğun ilgi gösterdi. Öğrencisi, memuru, genci, yaşlısı binlerce Edirneli Olin Edirne Basketbol Takımı’nın Edirne dışına satılmaması için imza attı.

Reklam
Reklam

Olin Edirne’nin ‘Olin babaanne’ lakaplı taraftarı olan Firuzan Takan, Olin Edirne’nin Edirne dışına çıkmaması gerektiğini söyledi. Edirnelilerin takımına sahip çıkması gerektiğini ifade eden Takan, “Takımın büyük bir şirkete satılması elbette güzel bir şey fakat bizler bu takımın Edirne dışına satılması, Edirne basketboluna büyük zarar verecektir. Eğer böyle bir şey söz konusu olsa bile maçların Edirne’de oynanması lazım” diye konuştu.

Bu arada dernek üyeleri, standın çevresine ‘Koşulsuz sevgi, karşılıksız destek’, ‘Olin Edirne satılık değil’, ‘Bu sevda satılık değil’ gibi pankartlar astı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: