Edirne Belediye Başkanı Sedefçi:

Edirne - Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Engelli yurttaşlarımıza ve refakatçilerine şehir içi ulaşımda yüzde 50 indirim imkanı sağlayacağız" dedi.<br> Sedefçi,

Edirne - Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Engelli yurttaşlarımıza ve refakatçilerine şehir içi ulaşımda yüzde 50 indirim imkanı sağlayacağız" dedi.
Sedefçi, belediye meclis toplantı salonunda yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların şehir içi ulaşımdan indirimli tarifeyle yararlanmaya başlayacağını söyledi. Konuyu, belediye meclisinin haziran ayı olağan toplantısında gündeme getireceklerini belirten Sedefçi, "Engelli yurttaşlarımıza ve refakatçilerine şehir içi ulaşımda yüzde 50 indirim imkanı sağlayacağız. Böylece hem engelli vatandaşlar hem de refakatçileri 80 kuruşa ulaşım imkanına kavuşacak. Bu şekilde engelli yurttaşlarımıza Edirne Toplu Ulaşım Sisteminin de desteğiyle bir jest yapma şansına kavuşacağız" dedi.
Edirne Belediyesi'nin sosyal projelere ağırlık verdiğini ifade eden Sedefçi, ihtiyacı olan vatandaşlara maddi yardım yaptıklarını kaydetti.
Yaşlı hastaların bakımı konusunda da çalışmalar yürüttüklerini belirten Sedefçi, "Evde hasta bakımına yeni bir hizmet ilavesi yaptık. Kurduğumuz birimle, yatalak hastaların saç bakımlarının evlerinde yapılmasını sağlayacağız. Berber esnafı da bize bu konuda destek verecek. Ayrıca engelli yurttaşlarımızı lunaparklara ve parklara götürüp eğlenmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Bize bu konularda başvuru yapılması halinde gerekeni yapacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: