Edirne Belediye Başkanı Sedefçi'ye Ziyaret

EDİRNE (AA) - Edirne Cem Vakfı Başkanı Ali Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi ziyaret etti.

EDİRNE - Edirne Cem Vakfı Başkanı Ali Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Arıkan ziyarette, vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi, Sedefçi'ye güvenlerinin ve desteklerinin tam olduğunu belirtti. Sedefçi de ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Belediye olarak tüm dernek ve vakıflara destek olduklarını aktaran Sedefçi, şunları kaydetti: "Cem Vakfı Başkanımız Ali Arıkan vakıf çalışmalarını bizlere iletip, ihtiyaçları hakkında bilgiler verdi. Edirne Belediyesi olarak, vakfımızın ihtiyaçlarını gidermek konusunda ne gibi desteklerde bulanabiliriz konusunda görüşme yaptık. Ben kendilerine, cemevimize en kısa sürede yemekhane yapılması konusunda işbirliği yapacağımızın sözünü veriyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: