Edirne Belediyesi 25 Bin Kandil Simidi Dağıttı

Edirne Belediyesi Kadir Gecesi sebebiyle kandil simidi dağıttı. Edirne Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla...

Edirne Belediyesi Kadir Gecesi sebebiyle kandil simidi dağıttı. Edirne Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından Edirne’nin 17 ayrı bölgesinde halka ücretsiz kandil simidi dağıtıldı.

Edirne Belediye Başkanlığı, her kandil gününde olduğu gibi, İslam âleminin en hayırlı günlerinden biri olan Kadir Gecesi’nde de halka kandil simidi dağıttı. Edirne’mize gelen ziyaretçi sayısının yoğun bölgelerinde, belediye personeli tarafından gerçekleştirilen simit dağıtımında, 25 bin adet kandil simidi dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Kadir Gecesi münasebetiyle şehrimize gelen ziyaretçi sayısında artış olduğunu belirterek, kandil simidi dağıtımında da özellikle ziyaretçilerin ve halkın yoğun olduğu Selimiye Camii, Eski Camii, Üç Şerefeli Cami ve Saraçlar Caddesi gibi önemli noktalarda simit dağıtımı gerçekleştirildiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: