Edirne Belediyesi’nden 15 Bin Kandil Simidi

Edirne Belediyesi, Regaip Kandili nedeniyle 15 bin adet kandil simidi dağıtımı yaptı.Edirne Belediyesi Basın Bürosu’ndan...

Edirne Belediyesi, Regaip Kandili nedeniyle 15 bin adet kandil simidi dağıtımı yaptı.

Edirne Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamada, Edirne Belediye Başkanlığı’nca geleneksel hale getirilen kandil simidi dağıtımının bu Regaip Kandili’nde de gerçekleştirildiği bildirildi.

Açıklamada, 24 mahalle ve Saraçlar Caddesi’nde 15 bin adet kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildiği belirtildi. Edirne Halkı’nın yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda, vatandaşların Edirne Belediye Başkanlığı’nın bu tür organizasyonlar ile halkla iç içe olmalarını memnuniyetle karşıladıklarını belirttikleri ifade edildi.

Reklam
Reklam

Son olarak da açıklamada, “Böylesi anlamlı günleri fırsat bilerek kırgınlık ve dargınlıkları unutup, kavgaların yok olduğu, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeleri, milli birlik ve dayanışmayı yurttaşlık bilinciyle üzerimizde hissederek sergilediğimiz bu beraberliği dosta düşmana göstermeliyiz." denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: