Edirne Belediyesi’nden ‘3 Boyutlu’ Çevre Bilinci Projesi

Edirne Belediyesi, ilkokul öğrencilerinde çevre bilincini oluşturmak amacıyla ilginç bir kültür sanat projesine imza attı....

Edirne Belediyesi, ilkokul öğrencilerinde çevre bilincini oluşturmak amacıyla ilginç bir kültür sanat projesine imza attı. Edirne merkezde eğitim veren tüm ilkokullarda öğrencilere, çevre temalı 3 boyutlu animasyon filmler izletiliyor.

Edirne Belediyesi tarafından sağlanan film ve 3 boyutlu gözlükler, her gün bir okula götürülüyor ve çeşitli zaman dilimlerinde tüm öğrencilere animasyon film izletiliyor. Bu kapsamda Gazi İlköğretim Okulu’na giden Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, minik öğrencilerle birlikte 3 boyutlu gözlük takarak ‘Sevimli hayvanlar su peşinde’ filmini izledi.

Reklam
Reklam

Edirne Belediyesi olarak kültür, sanat ve çevreyi birleştiren bir projeye imza attıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, “Çocuklarımızda çevre bilincini oluşturmak amacıyla yeni bir proje başlattık ve Edirne’de eğitim veren tüm okullardaki öğrencilere çevre temalı 3 boyutlu animasyon filmler izletiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: