Edirne Belediyesi’nden Eğitime Destek

Edirne Belediyesi, Edirne merkezde eğitim-öğretim veren Hacı İlbey İlköğretim Okulu ve İnönü İlköğretim Okulu öğrencilerine...

Edirne Belediyesi, Edirne merkezde eğitim-öğretim veren Hacı İlbey İlköğretim Okulu ve İnönü İlköğretim Okulu öğrencilerine bilgisayar ve yazıcı desteği sağladı. Her iki okula da giderek öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, “Edirne halkının yararına olacak her türlü projenin yanında yer almaya özen gösteriyoruz” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Hacı İlbey İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek 2-B sınıfına 1 adet masaüstü bilgisayar ve 1 projeksiyon aleti ve perdesini hediye etti. Belediyenin asli görevlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık verdiklerini ifade eden Tanrıkulu, “Halkımızın sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Hacı İlbey İlköğretim Okulu’nda bir süre öğrencilerle sohbet eden Tanrıkulu, daha sonra İnönü İlköğretim Okulu’na geçerek okulun bilgisayar odasına 2 adet bilgisayar ve 1 adet yazıcıyı da teslim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: