Edirne Belediyesi'nin fotoğraf yarışmaları

Edirne Belediyesi'nce, "Gazeteci Gözüyle Kırkpınar" ve "13. Ulusal Kırkpınar Fotoğraf Yarışması" düzenledi.

Edirne Belediyesi'nce, "Gazeteci Gözüyle Kırkpınar" ve "13. Ulusal Kırkpınar Fotoğraf Yarışması" düzenledi.

Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye tarafından 651 yıllık Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri etkinlikleri kapsamında, her yıl gerçekleştirilen "Ulusal Kırkpınar Fotoğraf Yarışması"nın 13'üncüsü ve Trakya Gazeteciler Derneği'nin önerisi ile "Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması" düzenledi.

  1. Ulusal Kırkpınar Fotoğraf Yarışması ile Kırkpınar ağası, başpehlivanı, cazgırı, davulcuları, zurnacıları, güreşleri, galibi, mağlubu, bezcisi, yağcısı, peşrevi, altın kemeri, çevirmecisi ve seyircisiyle pek çok foto grafik ögeleri ile fotoğraflara yansıtılarak kalıcılık hedefleniyor.

    Yarışmaya 22 Haziran tarihine kadar başvuruların yapılabileceği bildirildi.

    Kırkpınar'ı her yönüyle ülke ve dünya çapında tanıtılması ve gelecek kuşaklara aktarılması amaçlanan ve bu yıl ilki düzenlenen Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışmasına 15 Haziran'a kadar başvurulabileceği kaydedildi.

    Açıklamada, her iki yarışmanın başvuru şartlarının, şartname ve başvuru formlarının www.edirne.bel.tr adlı web sayfasından temin edilebileceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: