Edirne Bunaltıcı Sıcakların Ardından Serin Havanın Etkisine Girdi

Edirne bunaltıcı sıcakların ardından serin havanın etkisi altına girdi. Öğle saatlerinden itibaren başlayan rüzgar etkisin...

Edirne bunaltıcı sıcakların ardından serin havanın etkisi altına girdi. Öğle saatlerinden itibaren başlayan rüzgar etkisin artırdı ve saatteki hızı 40 kilometreye kadar çıktı, ağaçlar yollar devrildi, seyir halindeki iki araçta hafif hasar meydana geldi.

Edirne'de saatteki hızı 40 kilometreye ulaşan rüzgar nedeniyle Talatpaşa caddesi üzerinde bulunan iğde ağacı seyir halindeki araçların üzerine devrildi. Ağacın üzerine devrildiği iki araçta hafif hasar meydana geldi. Kısa süreliğine trafiğe kapatılan cadde Belediye ekiplerinin ağaçları kesip yoldan kaldırmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

Reklam
Reklam

Ağacın bir anda kullandığı otomobilinin üzerine düştüğünü belirten Serdar İyiiz, "Ne olduğunu anlamadım. Seyir halindeyken ağacın devrilmeye başladığını gördüm. Gaza bastım ve ağacın gövdesinin altında kalmaktan kurtuldum" dedi.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, bugün en yüksek sıcaklığın 39 derece ölçüldüğü Edirne'de akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak beklendiğini, yarın ise hava sıcaklığının 10 ile 12 derece azalmasının beklendiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: