Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricilği Birliği Başkanlığına Aytın Getirildi

EDİRNE (AA) - Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricilği Birliği Genel Kurulu'nda başkanlığa Tuncay Aytın'ın getirildiği bildirildi.

EDİRNE - Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricilği Birliği Genel Kurulu'nda başkanlığa Tuncay Aytın'ın getirildiği bildirildi. Aytın, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl yapılan genel kurulda 7 kişinin yönetim kurulunda yer aldığını belirtti. Belirlenen yönetim kurulu üyelerini destekleyen birlik üyelerine teşekkür ettiklerini aktaran Aytın, şunları kaydetti: "Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricilği Birliği olarak aldığımız görevi hakkıyla yerine getireceğimizin ve görevde kalacağımız süre içerisinde daima üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde İlimizin tüm ileri gelenleri ile kamu daireleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla barış ve kardeşlik içinde geçinerek, ilimiz hayvancılığının daha iyi seviyelere çıkması için sürekli bilgi alışverişinde bulunacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: