Edirne Emniyet Müdürü Ceylan, EDESOB Başkanı İnağ'ı ziyaret etti

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ'ı ziyaret etti.

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ'ı ziyaret etti.

İnağ, yönetim kurulu üyesi Erbey Kılıç ve birlik genel sekreteri Özay Güngören tarafından karşılanan Ceylan, ilk önce birlik binasını gezdi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Emin İnağ, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin yaklaşık 15 bin esnaf ve sanatkarın ticaret sicillerinin kayıtlı olduğu ve 34 esnaf ve sanatkar odasının bağlı olduğu Edirne'nin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

İnağ, "Birliğimize bağlı odalar, esnaf ve sanatkarlarımızın mesleki sorunları başta olmak üzere tüm sorunları ile ilgilenip sorunlarını çözmeye çalışmaktadırlar. Edirne ESOB hem esnaf ve sanatkarların hem de birliğe bağlı odaların sorunlarını çözmek ve ticari gelişimlerini sağlamak için çalışmaktadır. Tabi tüm bunları çalışma şeklimizi belirleyen 5362 sayılı Kanun çerçevesinde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Cemil Ceylan da emniyet müdürlüğünün çalışmaları ile Edirne'de huzuru sağlamak için tüm gayreti gösterdiğini belirterek, "Emniyet teşkilatımız huzurun ve güvenin sağlanması için gereken tüm çalışmaları yapmaktadır. Tabi yasalar çerçevesinde sivil toplum örgütlerinin ve vatandaşlarımızın isteği bizler için çok önemli. Umuyorum esnaf ve sanatkarlarımız yaptığımız çalışmalardan memnundurlar" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: