Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcı:

Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı, "Ticaret odasına

Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı, "Ticaret odasına başkan adayları projeleriyle sunum yapsın" dedi.

Yardımcı, borsa binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, oda bütçesinin gereksiz kullanıldığı yönünde eleştiriler olduğunu söyledi.

Kendisinin başkan olarak ve yönetim kurulunun harcamalara ilişkin her türlü cevabı verebileceğini belirten Yardımcı, şöyle devam etti:

"Borsa personeli Türkiye'deki birçok odaya ve borsaya sunum yapmak için davet ediliyor. Arkadaşlarımız burada bizim gurur kaynağımız olarak sunum yapıyor. Bu kapsamda ulaşım, konaklama gibi harcamalar olabiliyor. Çalışıyoruz ki harcamalar da oluyor. Edirne'ye ve ekonomiye yönelik birçok projemiz mevcut. Bunları önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Eleştirenler bugüne kadar ne yaptığına baksın.

Reklam
Reklam

Mesela Kapıkule'den borsaya demiryolu ile taşımacılık istiyoruz. Bu projeye ilişkin çalışmalarımız var. Ayrıca, ticaret borsasına başkan adayları projeleriyle sunum yapsın."

Muhabir: Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: