Edirne Valisi Duruer Bişder’e İadeyi Ziyaret

Edirne Valisi Hasan Duruer, Balkan İş Dünyası Dayanışma Derneği BİŞDER'e iade-i ziyarette bulundu. Valilik görevine...

Edirne Valisi Hasan Duruer, Balkan İş Dünyası Dayanışma Derneği BİŞDER'e iade-i ziyarette bulundu. Valilik görevine başladığında BİŞDER Yönetim Kurulu tarafından hayırlı olsun ziyaretlerine karşılık iade-i ziyarette bulunan Duruer, BİŞDER Yönetim Kurulu tarafından karşılandı.

BİŞDER Toplantı odasında yaklaşık 1 saat süren görüşmede dernek Yönetim Kurulu Vali Duruer'e dernek faaliyetlerinden ve kısa vadede yapmak istedikleri projelerden bahsettiler. Tarım komite başkanı Beytullah Baykal hayvancılıkla ilgili alınan fakat uyulamaya geçmeyen kararlardan bahsederek özellikle küçük ölçekli besicilerin sıkıntılarından bahsetti.

Reklam
Reklam

Vali Duruer, "Edirne'de tarih ve turizmin gelişmesi için çalışmalarımıza başladık. Bundan sonra da bu hedefler doğrultusunda Edirne'nin bütün kesimleriyle işbirliği içerisinde devam edeceğiz. Balkanlar'a yapılan ziyaretlerimizde sivil toplumdan da katılımı temin ederek Edirne ile Balkanlar arasında köprüler kurmalıyız" dedi.

BİŞDER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İplikçioğlu Vali Duruer'e ziyaretten çok memnun olduklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: