Edirne Ziyaretleri Başladı

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından mübarek Ramazan ayı münasebeti ile Edirne’ye gezi düzenleniyor.Kırklareli'de 12 mahalle muhtarı...

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından mübarek Ramazan ayı münasebeti ile Edirne’ye gezi düzenleniyor.

Kırklareli'de 12 mahalle muhtarı tarafından belirlenen ve Belediye Başkanlığı'nca organize edilen gezi boyunca hiçbir ücret ödemeyen vatandaşlar, Edirne’nin tarihi yerlerini görme fırsatı ve birlikte iftar açmanın mutluluğunu paylaşıyor.

2. Beyazıt Külliyesi Sağlık Müzesi’nde başlayan günü birlik gezi çeşitli yerlerin gezilmesiyle devam ediyor. Sarayiçi, Selimiye Camii ve Eski Camii gezen vatandaşlar, iftar saati geldiğinde hep birlikte oruç açıyor.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, “12 mahalle muhtarımız ile işbirliği doğrultusunda Ramazan ayı boyunca Edirne’ye günü birlik geziler düzenliyoruz. Muhtarlarımızın belirlemiş olduğu vatandaşlarımızı mahalle muhtarlıklarının önünden araçlar ile alıp, Edirne’ye götürüyoruz. Burada tarihi yerlerin gezilmesinin ardından orucumuzu hep birlikte açıyoruz. İftardan sonra ise Kırklareli’ye geri dönüş yapıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: