Edirne'de Asayiş

EDİRNE (AA) - Edirne'de bir kişi, telefonda kendisini komiser olarak tanıtan dolandırıcıya 2 bin 500 lirasını kaptırdığı iddiasıyla polise başvurdu.

Edirne'de trafik denetimleri Edirne'de yapılan trafik denetimlerinde, 110 araç sürücüsüne 29 bin 766 lira ceza kesildi. Şehir içi ve bölge trafik ekiplerince kontrol edilen bin 427 araçtan 110'unun sürücüsüne, eksik evrak ve kural ihlali nedeniyle 29 bin 766 lira ceza kesildi. Kontrollerde 10 araç da trafikten men edildi. - Sınır kapılarından 6 bin 977 yolcu çıkış yaptı. Edirne'de sınır kapılarından 4 Kasım tarihinde 6 bin 977 yolcu çıkış yaptı. Trakya Gümrük ve Ticaret Müdürlüğü verilerine göre, Edirne'deki sınır kapılarından 4 Kasım tarihinde 5 bin 97'si yabancı uyruklu olmak üzere 6 bin 977 yolcu çıkış yaptı. Aynı tarihlerde sınır kapılarından 5 bin 518'i yabancı uyruklu olmak üzere 6 bin 952 yolcu da yurda geldi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: