Edirne’de cadde ortasında ilginç evlilik teklifi

Trakya Üniversitesi son sınıf öğrencisi Soner Çınar, kız arkadaşına evlilik teklifini Edirne’nin en işlek caddesi...

Trakya Üniversitesi son sınıf öğrencisi Soner Çınar, kız arkadaşına evlilik teklifini Edirne’nin en işlek caddesi olan Saraçlar’da yaptı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 4. sınıfta okuyan Soner Çınar, Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu Özge Çetin’e ilginç bir evlilik teklifinde bulunmak istedi. Bunun için okul arkadaşlarıyla plan yapan Soner Çınar, evlilik teklifini Saraçlar Caddesi üzerinde kalabalık içinde yapmaya karar verdi. Belirlenen saatte Çınar’ın 25 civarındaki arkadaşı cadde üzerinde toplandı. Daha sonra ellerinde bir buket çiçekle kemancı eşliğinde ilerleyen grup, Soner ve Özge’nin çıkış yapacağı tarihi Ali Paşa Çarşısı’nın orta kapısı civarında yerini aldı. İkilinin kapalı çarşıdan çıkmasıyla birlikte dağınık halde duran arkadaşları bir anda çiftin etrafını sardı. Kendini bir anda kalabalık bir dairenin içinde bulan Özge Çetin, şaşkınlık içinde neler olup bittiğini anlamaya çalıştı. Tam o sırada erkek arkadaşı Soner Çınar, dizlerinin üzerine çökerek evlilik teklifinde bulundu. Arkadaşlarının ısrarlı tezahüratı sonucu teklifini üç kez yineleyen Soner Çınar’a kız arkadaşı sevinç gözyaşları içinde sarılarak “evet” dedi.
Özge Çetin’ın evet demesinin ardından Soner’in arkadaşları ilginç evlilik teklifine tanıklık eden çok sayıda vatandaş alkış tuttu.

Reklam
Reklam

Kemancının çaldığı birbirinden güzel eserlerle bir süre dans eden çifti arkadaşları ve vatandaşlar kutladı. İlginç evlilik teklifini yapan Soner Çınar, “Valla çok güzel oldu. Bu kadarını beklemiyordum. Bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Darısı arkadaşlarımızın başına.” dedi.
Evlilik teklifi karşısında büyük bir şaşkınlık ve sevinç yaşayan Özge Çetin, “Böyle bir şeyi beklemiyorum. Şu anda bayılmak üzereyim. Çok güzeldi. Herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz