"edirne'de Çatışma Olmaması Sevindirici"

AKP Edirne İl Başkanı Avukat Müjdat Kahve, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili Edirne’de çatışma ortamı yaşanmamasından...

AKP Edirne İl Başkanı Avukat Müjdat Kahve, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili Edirne’de çatışma ortamı yaşanmamasından dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

Kahve, partisinin İL Başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenledi. Türkiye genelinde yaşanan Gezi Parkı eylemlerini değerlendiren Kahve, “Demokratik tepkiyi ortaya koymak bir refleks göstermek adına iyi niyetli olarak bu gösterilerin içinde birçok vatandaşımız yer almıştır” dedi. Kahve, şunları söyledi:

“Başlangıçta da bu masum girişim ve direniş toplumun büyük kesimi tarafından olumlu karşılanmış ve desteklenmiştir. Bu gösterilerden gayri meşru amaçlarını gerçekleştirmek isteyenler şunu anlamış oldular ki artık eski Türkiye, Türkiye değil. Ayrıca biz de Edirne'de bir saldırıya maruz kaldık ve gerçekleştirenlerle arkasındaki destekçilerle ilgili sonuna kadar hukuk mücadelemizi sürdüreceğiz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: