Edirne'de Çocuk Oyun Parkları Ve Banklar Yakıldı

EDİRNE, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Şükrüpaşa Mahallesi Ahmet Yesevi Camisi arkasında bulunan çocuk parkının ve Fatih Mahallesi'ndeki parkta oturma

EDİRNE, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Şükrüpaşa Mahallesi Ahmet Yesevi Camisi arkasında bulunan çocuk parkının ve Fatih Mahallesi'ndeki parkta oturma banklarının kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce yakıldığını, savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Gürkan, geçtiğimiz akşam çocuk parkında bulunan çöp konteynerinde büyük olasılıkla ısınma için ateş yakan kişi veya kişilerin, çöp konteyneri dışında da ateş yakarak parkta bulunan masa ve oyun aletleri de yaktığını söyledi.
Başkan Gürkan, aynı akşam Fatih Mahallesi'ndeki parkta da kimliği belirsiz kişi veya kişilerin ahşap masa üzerinde ve çöp konteynerinde de ateş yakarak parka zarar verdiklerini anlatırken şöyle konuştu:
"Belediye ekiplerimiz çocuk parkına giderek zararları tespit etti. Çocuklarımızın tatilde olduğu bu günlerde oyun alanlarının yakılmış olması üzüntü verici. Edirne Belediyesi olarak, çocuklarımızın oyun alanlarını en kısa sürede yenileyeceğiz. Fakat hangi zihniyetle çocuk parkında bulunan oyun aletleri yakılır anlamak mümkün değil. Bunu yapanları araştırıyoruz. Hemşehrilerimin takdirine sunuyorum."
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, çevrede bu tür bir olayı gören vatandaşların anında belediyenin Alo 153 hattını ya da polisi arayarak bilgi vermelerini istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: