Edirne'de Dolandırıcılık Iddiası

EDİRNE (AA) - Edirne'de bir kişi, telefonda kendisini savcı olarak tanıtan dolandırıcıya 117 bin lirasını kaptırdığı iddiasıyla polise başvurdu.  

Edirne'de bir kişi, telefonda kendisini savcı olarak tanıtan dolandırıcıya 117 bin lirasını kaptırdığı iddiasıyla polise başvurdu. Alınan bilgiye göre, Edirne'de yaşayan İ.K, polise verdiği ifadede, kendisini iş yeri telefonundan arayıp savcı olarak tanıtan kişinin verdiği banka hesap numarasına 117 bin lirayı havale ettiğini söyledi. Telefondaki kişinin, "Hesabına DHKP-C terör örgütü girdi. Bankadan kredi çekmek için senin kimlik numaran ile başvuru yapmışlar. Hesabındaki parayı çek, vereceğimiz hesaba yatır. Operasyon yapıyoruz. Hesabındaki parayı çektikçe sana aktaracağız" dediğini anlatan İ.K, bunun üzerine verilen hesap numarasına parayı yatırdığını kaydetti. Bu işlemlerin ardından iş yerine döndüğünü söyleyen İ.K'nın, eşinden paranın getirilmediğini öğrenince dolandırıldığını anladığını ifade ettiği belirtildi. Polis, İ.K'nın şikayeti üzerine olayla ilgili çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: