Edirne'de Dolandırıcılık Operasyonu

EDİRNE (AA) - Edirne ve Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, vatandaşların kart bilgilerini kopyaladığı tespit edilen 2 Bulgar tutuklandı.

Edirne ve Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, vatandaşların kart bilgilerini kopyaladığı tespit edilen 2 Bulgar tutuklandı. Alınan bilgiye göre, banka yetkililerinden gelen ihbarları değerlendiren Edirne Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Edirne ve Çorlu ilçesindeki bazı ATM'lere kart bilgilerini kopyalama düzeneği ve kamera yerleştirildiğini tespit ettikleri 2 kişiyi takibe aldı. Edirne Cumhuriyet Başsavcılığından alınan kararla kaldıkları otelde gözaltına alınan Bulgaristan uyruklu B.G.S. ve M.E.V'nin odalarında, kopyalama amacıyla kullanılan aparatlar, cep telefonları, sim kartlar, dizüstü bilgisayar, şarj aletleri, yapıştırıcı, bant ve USB girişli aparatlar ele geçirildi. Zanlılar, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: