Edirne'de Hayatını Kaybeden Er

SİİRT (AA) - Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde vatani görevini yaparken yanarak hayatını kaybeden er Kasım Dündar'ın (22) cenazesi Siirt'te defnedildi.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde vatani görevini yaparken yanarak hayatını kaybeden er Kasım Dündar'ın cenazesi Siirt'te defnedildi. Edirne'de silah arkadaşları tarafından yaralı bulunan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) hayatını kaybeden er Dündar'ın cenazesi, Zevye Mezarlığında Vali Mustafa Tutulmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan ve İl Müftüsü Faruk Arvas ve Dündar'ın yakınlarının katılımıyla düzenlenen törenle toprağa verildi. Defin sonrası Vali Tutulmaz ile Tuğgeneral Soysal, aileye taziye dileklerini iletti. Dündar'ın dayısı Mustafa Timurlenk, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeğeninin Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde bulunan 102. Topçu Alayı'nda vatani görevini yaptığını belirterek, şöyle konuştu: "Yeğenim yanarak yaşamını yitirdi. Olay gece 22.00 ile 24.00 saatleri arası nöbet dönüşünde yaşanıyor. Olayı kendisi mi başkası mı yaptı bilmiyoruz. Ancak benzin dökülmesi sonucu vücudunun yüzde 80'i yanmıştı. Dündar GATA'da tedavi altına alındı. Yaklaşık bir hafta sonra da şehit oldu. Taziyemize gelen başta valimiz ve tugay komutanımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun." Aile, daha sonra Polisevi yakınlarında kurulan taziye evinde taziye dileklerini kabul etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: