Edirne’de kara yolu buğdayla kaplandı

Edirne’de bir kamyonun kasasından boşalan buğdaylar D-100 kara yolunda ulaşımın aksamasına yol açtı. Havsa ilçesinden...

Edirne’de bir kamyonun kasasından boşalan buğdaylar D-100 kara yolunda ulaşımın aksamasına yol açtı. Havsa ilçesinden aldığı yükü Edirne merkeze taşıyan Murat Değer’in kamyonun kasasının arka kapağı açıldı.
Kamyonun seyrettiği şeridin tamamen buğdayla kaplandığını yan aynalardan gören sürücü, güvenli bir şekilde aracını durdurdu. Araçtan inen sürücü kasanın arka kapağının açıldığını fark etti. Ancak yolun yaklaşık bir kilometrelik bölümü buğdayla kaplandı.
Yolda herhangi bir tehlikenin yaşanmaması için trafik ekipleri güvenlik önlemi aldı. Daha sonra buğdayın yoldan alınması için Karayolları ekiplerinden yardım istendi. Ekiplerin yaklaşık 2 buçuk saat süren çalışmaları sonucunda yola dökülen buğdaylar temizlendi. Olayla ilgili olarak sürücüye cezai işlem uygulandı.
Sürücü Murat Değer, seyir halindeyken arka kapının ortasındaki küçük kapağın açılması sonucu buğdayların döküldüğünü söyledi. Kamyonun içinde 19 ton buğdayın bulunduğunu belirten sürücü, ofise götürdüğü buğdayın yaklaşık 2 tonunun döküldüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz