Edirne'de Süt Dağıtımına Devam Edildi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "Okul Sütü...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "Okul Sütü Akıl Küpü" projesi kapsamında Edirne'de dağıtılan sütlerden 30 öğrencinin rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasının ardından süt dağıtımına devam edildi.

Edirne Valisi Gökhan Sözer, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ile birlikte ziyaret ettiği İsmail Güner İlköğretim Okulu'nda öğrencilere süt dağıttı. Bir sınıfa giren Vali Sözer, "Günaydın" dediği öğrencilerin seslerinin az çıkması üzerine, "Tabii süt içmediniz sesiniz ondan az çıkıyor" dedi. Vali Sözer, "Bildiğiniz gibi çocuklarımız daha iyi, daha sağlıklı beslensinler, gelişimleri daha iyi olsunlar diye süt dağıtacağız. Her sabah sütlerinizi içeceksiniz, derslerinizi daha iyi anlayacaksınız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Vali Sözer, daha sonra Milli Eğitim Müdürü Özcan ile birlikte çocuklara ve basın mensuplarına süt dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: