Edirne'de sütten zehirlenme iddiası

Edirne Valisi Gökhan Sözer, "Dağıtılan sütler sonrası bazı öğrencilerde mide bulantısı ve kusma oldu, konuyu araştırıyoruz" dedi.

Edirne Valisi Gökhan Sözer, "Dağıtılan sütler sonrası bazı öğrencilerde mide bulantısı ve kusma oldu, konuyu araştırıyoruz" dedi.

Vali Sözer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Okul Sütü Programı kapsamında Türkiye'deki tüm öğrencilere ücretsiz süt dağıtıldığını anımsattı.

Sözer, şunları kaydetti:

"Tüm okullarımızda süt dağıtılıyor. Bugün ilk defa biz de dağıttık. Dağıtılan sütler sonrası bazı öğrencilerde mide bulantısı ve kusma oldu, konuyu araştırıyoruz. Kontrol amaçlı yaklaşık 20 öğrenciyi hastaneye sevk ettik. Sütlerden numune alındı. Öğrenciler aç karnına süt içtikleri için de mideleri bulanmış olabilir. Bazıları psikolojik olarak da etkilenmiş olabilir. Başka birşeyden de zehirlenmiş olabilirler. Araştırıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Yusuf Hoca İlköğretim Okulu'nda eğitim gören yaklaşık 20 öğrenci, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle ambulanslarla okullarından alınarak kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: