Edirne’de Ücretsiz Olarak Konser Verecek Olan Boğaziçi Caz Korosu Gecede Dört Edirne Türküsü Seslendirecek

Metroda şarkı söyleyerek ünlenen ve 2011 yılı Dünya Koro Şampiyonu unvanını alan Boğaziçi Caz Korosu,...

Metroda şarkı söyleyerek ünlenen ve 2011 yılı Dünya Koro Şampiyonu unvanını alan Boğaziçi Caz Korosu, Edirne Belediyesi ve Trakya Üniversitesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Edirne’de bir konser verecek. Edirneliler; 20 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde sahne alacak olan koro, gecede dört tane de Edirne türküsü seslendirecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, makam odasında bir basın toplantısı düzenledi. Metroda söyledikleri şakı videosunun internete düşmesiyle birlikte ünlenen Boğaziçi Caz Korosu’nun 20 Mart Çarşamba akşamı Balkan Kongre Merkezi’nde konser vereceğini ifade eden Tanrıkulu, konserin ücretsiz olacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

TANRIKULU: ÇOK KALİTELİ MÜZİK YAPIYORLAR

Edirne’de 30 bin üniversite öğrencisi olduğunu belirten ve zaman zaman öğrencilerin bir bölümüyle bir araya gelme gayreti gösterdiklerini ifade eden Tanrıkulu, “Öğrencilerle yaptığımız görüşmelerde Boğaziçi Caz Korosu ön plana çıktı. Koro üyeleri, çok kaliteli müzik yapıyor. Kendilerini Edirnelilerle tanıştıracak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

DÖRT TANE EDİRNE TÜRKÜSÜ SESLENDİRECEKLER

Konserin ücretsiz olacağını da ifade eden Tanrıkulu, konser gecesi öğrenci yurtlarından ve yatılı okullardan konser alanına ücretsiz servis hizmeti vereceklerini ifade ederek koronun konser gecesinde dört tane Edirne türküsü seslendireceğini de sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: