Edirne'de vahşi cinayet

EDİRNE (İHA) - Edirne'de bir anne ve 4 yaşındaki oğlu, Fatih Mahallesi'nde bulunan evlerinde boğazları kesilerek vahşice öldürüldü. Kreşteki küçük kızını alıp eve dönen baba, dini nikahlı eşi ve oğlunun cansız bedenleri ile karşılaşınca sinir krizleri geçirirerek hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, kızını almaya gelmeyen Ayşegül Ateşoğlu'na ulaşamayan kreş görevlileri, durumdan şüphelenerek baba Emin Kılıç'ı aradı. Olanlardan habersiz kreşteki kızını alarak eve gelen Emin Kılıç, dini nikahlı eşi Ayşegül Ateşoğlu (37) ve 4 yaşındaki oğlu Hamza Ateşoğlu'nun cansız bedenleri ile karşılaştı. Eşi ve oğlunun vahşice öldürüldüğünü gören baba Emin Kılıç, sinir krizleri geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen polis, Ayşegül Ateşoğlunun banyoda önce sırtından bıçaklandığını, ardından da boğazının kesildiğini, küçük Hamza'nın ise boğazının kesilerek öldürüldüğünü belirledi. Polis olay yerinde inceleme başlatırken, ev mühürlendi. Kreşte olduğu için hayatta kalan 3 yaşındaki minik Kübra ise yakınlarına teslim edildi. Polisin yaptığı incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.