Edirne'de "zimmet Ve Dolandırıcılık" Iddiası

EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesinde çalışan bir personel hakkında, "zimmet ve dolandırıcılık" iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

Trakya Üniversitesinde çalışan bir personel hakkında, "zimmet ve dolandırıcılık" iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu. Alınan bilgiye göre, üniversite yönetimi, Spor ve Kültür Daire Başkanlığında çalışan memur M.A'nın, "sosyal tesislere ödeme yapmadan yapmış gibi gösterdiği ve tesis kasalarından zimmetine para geçirdiği" iddiasına ilişkin inceleme başlattı. Olayla ilgili cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulundu, denetmenler de iddiaya ilişkin çalışma yürütüyor. Bu arada, pazartesiden bu yana işe gitmediği belirtilen M.A'nın, yurt dışına çıkmış olabileceği öne sürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: