Edirne'deki elektrik kesintisi işleri aksattı

Edirne'de yaşanan elektrik kesintisi, bazı kamu kurum ve kuruluşlarında işleri aksattı.

Edirne'de yaşanan elektrik kesintisi, bazı kamu kurum ve kuruluşlarında işleri aksattı.

TREDAŞ Edirne İşletme Müdürü Mustafa Serbes, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edirne'de bazı bölgelerde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle programlı, bazı bölgelerde de kablo arızası nedeniyle programsız elektrik kesintileri yaşandığını söyledi.

Serbes, bir vatandaşın kestiği ağacın trafo hattına verdiği zarar nedeniyle baş gösteren arızanın, program dışı kesintilere neden olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Dün duyurduğumuz şekliyle saat 05.00 - 11.00 saatleri arasında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bir çok mahallede elektrik kesintisine gidildi. Bakım ve onarım çalışmasının ardından programlı kesintiyi sonlandırarak elektrikleri verdik.

Ancak önceki günlerde bir vatandaşın cumartesi pazarı yakınlarında kestiği kavak ağacının bir hattın üzerine düşürmesi sonrası trafo merkezinde hasar yarattı. Bu hasarın giderilmesi sırasında meydana gelen kablo arızası nedeniyle çarşı bölgesinde lokal elektrik kesintileri yaşandı.

Serbes, arızanın büyük bölümü giderildiğini anlatarak, lokal kesintilerin yaşandığı yerlere de en kısa sürede elektrik enerjisi vereceklerini söyledi.

Birçok banka, kamu kurum, kuruluş ve basın kuruluşlarının bulunduğu çarşı bölgesinde yaşanan programsız kesintiler nedeniyle işlerde aksaklıklar yaşandı. Bazı bankalar kesinti nedeniyle işlem yapamazken, diğer işletmeler de zaman zaman sorunlar yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: