Edirne'den Kısa Kısa

Saadet Partisi Edirne Mahalli İdareler Başkanı Sinan Tekin, Nişancıpaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Deniz'i ziyaret etti.

Saadet Partisi Edirne Mahalli İdareler Başkanı Sinan Tekin, Nişancıpaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Deniz'i ziyaret etti.

Deniz'den mahallenin sorunları hakkında bilgi alan Tekin, yaklaşık 8 bin kişinin yaşadığı mahallede asayiş eksikliğinin önemli bir sorun olduğunu söyledi.

Mahalle halkının tedirgin olduğunu belirten Tekin, "Yetkililerin bu konuda çok daha ciddi tedbirler alması gerekir. Ayrıca mahallede yeşil alan ve çocuk parkı yetersizliği de dikkat çekiyor" dedi.

-Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası-

Reklam
Reklam

(Fotoğraflı)

Beykent Koleji sporcuları, Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda dereceye girdi.

Kolejden yapılan yazılı açıklamada, kolej sporcuları Doruk Tekin, Burçak Bilgin ve Batıkan Alpman'ın İstanbul'da düzenlenen Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda dereceye girdiği belirtildi.

Batıkan Alpman'ın 50 metre sırtüstü kategorisinde Türkiye şampiyonu, Doruk Tekin'in Açık Yaş Grubu 200 metre sırtüstü kategorisinde 3. olduğu, Burçak Bilgin'in de 100 ve 200 metre sırtüstü kategorilerinde final müsabakalarına katıldığı kaydedildi.

-ABEM'den bilgilendirme toplantısı-

(Fotoğraflı)

Edirne Valiliği Avrupa Birliği ve Eşgüdüm Merkezi (ABEM) tarafından Edirne Lisesi'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

ABEM Program sorumlusu Yalçın Yıldırım, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı toplantıda gençlik programları ve gençlik girişimleri hakkında bilgi verdi.

Yıldırım, öğrencilere proje hazırlama kriterleri hakkında açıklama yaptı.

Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: