Edirne'den Kısa Kısa

Keşan'da "Kitap Okumayı Sevdirme Projesi" kapsamında öğrencilere kitap dağıtıldı.

Keşan'da "Kitap Okumayı Sevdirme Projesi" kapsamında öğrencilere kitap dağıtıldı.

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Ahmet Yenice İlköğretim Okulu'nda düzenlenen kitap dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, kitap okumanın öğrencilerin okul başarısına katkıda bulunduğunu söyledi.

Projenin il genelinde yürütüldüğünü belirten Dınkırcı, "Yapılan bir araştırmaya göre, bir Japon yılda 25 kitap, bir Fransız 10 kitap okurken, Türkiye'de 6 kişi yılda bir kitap okuyor. Eğer öğretmen, öğrenci, veli eş güdümünü artan oranda her gün bilimsel verilerle destekleyebilirsek, emin olun bir takım ulusal, bölgesel ve il çapındaki yarışmalarda başarılar kendiliğinden gelecektir. Spor yapmak, kitap okumak başarıya hiç engel değil" dedi.

Reklam
Reklam

Dınkırcı, öğrencilere daha fazla kitap okuyabilmeleri için hızlı okuma tekniklerini öğrenmeleri tavsiyesinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Keşan'da 24 okulda öğrenim gören 585 öğrenciye 718 adet kitap dağıtıldı.

-Yelken ve Su Sporları Kulübü'nün genel kurul toplantısı

Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü'nün genel kurul toplantısı yapıldı

Keşan Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya, kulübün 34 üyesinden 20'si katıldı.

Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunarak ibra edilmesinin ardından yapılan seçimde, yönetim kurulu üyeliklerine Savaş Yapman, Cüneyt Yüksekdağ, Mustafa İşçimen, İlhan Boz ve Feyzi Engin seçildi.

Muhabir: Necdet Uybaş / Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: