Edirne'den Kısa Kısa

IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı 3. teklif çağrısı çerçevesinde Bulgaristan proje hazırlık ziyaretleri ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı 3. teklif çağrısı çerçevesinde Bulgaristan proje hazırlık ziyaretleri ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, IPA Bulgaristan- Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı 3. Teklif Çağrısı çerçevesinde, Edirne Valiliği Avrupa Birliği Eşgüdüm Merkezi'nin (ABEM) Bulgaristan'ın Burgaz, Yanbolu, Hasköy şehirlerine proje hazırlık ziyaretleri yapmayı ve potansiyel proje ortaklarını bir araya getirmeyi planladığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Ziyaretler öncesi Aliço Spor Eğitim Merkezi'nde değerlendirme toplantısı yapıldığı ifade edilen açıklamada, Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan'ın, Türkiye'nin Avrupa Birliği adaylık süreci, AB hibe programlarının önemi, tüm kurumların proje yapmak suretiyle bu fonlardan yararlanması hakkında bir konuşma yaptığı kaydedildi.

Toplantıda, ABEM Program Sorumlusu Yalçın Yıldırım'ın da katılımcılara ziyaretlere ilişkin bilgi verdiği bildirildi.

-Dar-ül Hadis Camisi Umre grubu Edirne'ye döndü-

Dar-ül Hadis Camisi umre grubununu Edirne'ye döndüğü bildirildi.

Diyanet-Sen Edirne Şube Başkanı Mahmut Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 60 kişilik bir kafileyle kutsal topraklara gittiklerini ve ibadetlerinin sona ermesiyle Edirne'ye döndüklerini söyledi.

Mekke ve Medine'de bulunmanın her mümini heyecanlandırdığını belirten Eroğlu, bölgede dini görevlerini yerine getirdikten sonra kültürel ve tarihi mekanları da gezdiklerini ifade etti.

Muhabir: Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: