Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Meydan Gazetesi'nin 2. kuruluş yıl dönümü kutlandı.

Edirne Meydan Gazetesi'nin 2. kuruluş yıl dönümü kutlandı.

Gazetenin imtiyaz sahibi Nevser Eraslan, yaptığı yazılı açıklamada, gazetenin çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Güçlerinin artarak devam ettiğini belirten Eraslan, "8 Mart'ın anlamı bizim için gerçekten büyük. Emekçi kadınların günü olan bu anlamlı günde biz de Edirne Meydan Gazetesi'nin ilk sayısını Edirneliler ile tanıştırmıştık. İki kadın gazeteci olarak kurduğumuz NG Ajans Yayıncılık ve Danışmanlık bünyesindeki gazetenin ikinci yılını geride bırakıyoruz. Gazetemizin 2. yılı kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

-Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı-

Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında Bulgaristan'ın Burgaz şehrindeki ziyaretler tamamlandı.

Valilikten yapılan açıklamada, Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında, Edirne Valiliği Avrupa Birliği Eşgüdüm Merkezi'nin 80 kişilik ekiple Burgaz Bölge Valiliği ile düzenlediği "Ortaklık Forumu"na katıldığı belirtildi.

Edirne Vali Yardımcısı Ayhan Özkan'ın başkanlığındaki heyetin, Burgaz Bölgesel Valisi Konstantin Grebenarov'yı ziyaret ettiği kaydedilen açıklamada, böylece Burgaz'daki ziyaretlerin tamamlandığı belirtildi.

Muhabir: Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: