Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi ziyaret etti.

Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi ziyaret etti.

Sedefçi, belediyedeki ziyarette yaptığı konuşmada, Edirne Belediyesi'nce yapılan her çalışmada kentin menfaatinin ön planda tutulduğunu söyledi.

Edirne'ye faydalı olmak için çalıştıklarını belirten Sedefçi, "Kadınlara her zaman destek vermeye hazırız. Kadınların her alanda aktif olması, demokrasinin bir gereğidir ve bir ülkenin gelişiminde en önemli etkenlerden biridir" dedi.

Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Elmas Aslan da Sedefçi'nin kadın girişimcilere destek verdiğini belirtti. Ziyarette, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Harika Türkay da yer aldı.

Reklam
Reklam

-AB öykü yarışması düzenleyecek-

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle "AB Öykü Yarışması" düzenleneceği bildirildi.

Edirne Valiliği AB Eşgüdüm Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Edirne'nin de aralarında bulunduğu AB Bilgi Merkezlerinin bulunduğu 21 ilde düzenlenecek öykü yarışmasının, bu yılki konu başlığının "Farklılıklar içinde birlik" olarak belirlendiği belirtildi.

Dereceye giren ilk 3 eserin ulusal yarışmaya katılmaya hak kazanacağı, yarışmanın tanıtım toplantısının da 28 Mart'ta Halk Eğitim Merkezi'nde düzenleneceği kaydedildi.

Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz