Edirne'den Kısa Kısa

Bulgaristan-Türkiye bilgilendirme günü ve ortaklık forumu düzenlendi.

Bulgaristan-Türkiye bilgilendirme günü ve ortaklık forumu düzenlendi.

Edirne Valiliği'nden yapılan açıklamada, Bulgaristan-Türkiye IPA Sınırötesi İşbirliği Programı 3. teklif çağrısı kapsamında, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat ve Eğitim Merkezi Salonu'nda bilgilendirme günü ve ortaklık forumu düzenlendiği belirtildi.

Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan'ın da katıldığı toplantıda, Türk ve Bulgar yetkililere 3. teklif çağrısıyla ilgili teknik bilgiler içeren sunumlar yapıldığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

-"Havyan sevgisi" konulu yarışma düzenlenecek-

Edirne Belediyesi'nce, "Hayvan sevgisi" konulu resim, fotoğraf ve kompozisyon yarışması düzenlenecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, hayvan sevgisi ve koruma bilinci oluşturmak amacıyla resim, fotoğraf ve kompozisyon yarışmaları düzenleneceği belirtildi.

İlköğretim öğrencilerinin katılabileceği resim ve kompozisyon yarışmalarının son katılım tarihinin 12 Nisan, fotoğraf yarışmasının ise 22 Nisan olduğu kaydedildi.

Yarışmaya katılacakların Edirne Belediyesi'ne başvurması gerektiği bildirildi.

Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: