Edirne'den Kısa Kısa

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Edirne Hizmet

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Edirne Hizmet Merkezi Müdürü Selim Serkan Ercan'ı ziyaret etti.

Ercan, KOSGEB binasındaki ziyarette, başkanlığın Edirne'deki faaliyetleri hakkında Kahve'ye bilgi verdi. Ziyarette, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri Hilmi Zorlutuna, Koray Uymaz, Suat Bulut, Cevat Darcanlı ve Ramiz Çelik de yer aldı.

-"TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları" toplantısı

"TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları" ortak toplantısı yapıldı.

Reklam
Reklam

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (ETSO) yapılan yazılı açıklamada, Ankara'da düzenlenen toplantıya ETSO İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Elmas Aslan ile İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Halim Polat Öztaş'ın katıldığı belirtildi.

Toplantıda, TOBB tarafından yeniden hazırlanarak yürürlüğe konulan mevzuat kapsamında, İl İcra Komitesi başkanları tarafından oy kullanma işlemi gerçekleştirildiği belirtildi.

-Havsa'da çevre düzenleme çalışmaları

Havsa Belediye Başkanı Oguz Tekin, ilçedeki çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Fatih Caddesi'ne ekilen ağaç ve çiçeklerin ilçeye güzel görünüm kazandırdığını söyledi.

Caddenin çarşı kısmına yapılan orta refüjdeki süs havuzuna, çam ağacı, spiral limon çam ağacı, gold taflan ve bodur gül ekimi yapıldığını belirten Tekin, çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Muhabir: Gürkan Arda - Gökhan Balcı - Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: