Edirne'den Kısa Kısa

Havsa Şehit Öğretmen Mehmet Birol Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmenleri ve çocuk gelişimi bölümü öğrencileri, Kaymakam Barış Demirtaş'ı ziyaret

Havsa Şehit Öğretmen Mehmet Birol Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmenleri ve çocuk gelişimi bölümü öğrencileri, Kaymakam Barış Demirtaş'ı ziyaret etti.

Kaymakam Demirtaş'ın, makamında kabul ettiği öğretmenler ve öğrenciler, hazırladıkları "Otizmin farkında mısınız" kampanyası kapsamında bilgi verdi.

Otizmin üzerinde durulması gereken toplumsal bir konu olduğunu vurgulayan Demirtaş, "Bu anlamda çok önemli bir iş yapıyorsunuz, sizleri tebrik ediyorum. Umarım bu çalışmanız sonucunda Havsa'da konuyla ilgili ciddi adımlar atılır" dedi.

Reklam
Reklam

-Havsalı esnafa seminer

Havsa Esnaf ve Sanatlarlar Odası Başkanlığınca esnafa yönelik seminer düzenlendi.

Seminerde, Edirne Açık Ceza ve İnfaz Kurumu iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Ömer Faruk Akbulut tarafından esnafa 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında bilgi verildi.

Seminere, Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain de katıldı.

-Keşan'da ücretsiz aerobik kursu açılacak

Keşan Belediyesi'nce ücretsiz aerobik kursu açılacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, aerobik kursunun 16 Nisan'da Mehmet Gemici Cennet Bahçesi'nde başlayacağı belirtildi.

Kursun her hafta salı ve perşembe günleri 09.00-10.00 saatleri arasında Keşan Belediyesi spor kursları sorumlusu Mürüvvet Buruk tarafından verileceği kaydedildi.

Muhabir: Ekip / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: