Edirne'den Kısa Kısa

"Nessebar ve Edirne'de Sanatkarlar Gösteri Merkezi Projesi" bilgilendirme toplantısı yapıldı.

"Nessebar ve Edirne'de Sanatkarlar Gösteri Merkezi Projesi" bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, proje kapsamında katılımcılara Bulgaristan ve Türkiye'deki ticaret, ithalat ve ihracat alanlarında eğitimler verileceğini söyledi.

İnağ, AB projeleri aracılığıyla esnaf ve sanatkarları bilgilendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Türkiye'deki ticari faaliyetlerin işleyişinin anlatıldığı toplantıya, Türk ve Bulgar sanatkarlar katıldı.

Reklam
Reklam

-Emniyet Müdürü Ceylan'a ziyaret

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan'ı ziyaret etti.

Cankaloğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılını kutlamak amacıyla Ceylan'ı ziyaret ettiklerini söyledi.

Türk Polis Teşkilatının, Türkiye'nin en önemli güvenlik unsurlarından biri olduğunu ifade eden Cankaloğlu, "Devletimizin ve milletimizin korunması ve kollanması sırasında canını, kanını feda etmiş şehit polislerimizi rahmetle anarken gazilerimize de Allah'tan uzun ömürler diliyoruz. Türk Polis Teşkilatının bu anlamlı gününü kutluyoruz" diye konuştu.

Ceylan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: